Læse-kupon til indskoling og mellemtrin

Der findes mange gode aktiviter, der har til formål at få eleverne til at læse hjemme. Det kan både være i hverdagen og i ferierne.

Disse aktiviteter skal gerne være igangsætter for en læseaktivitet, der motivere eleverne til at få læst hjemme. Sammen med Ulla-Marias klasser har vi lavet disse læsekuponer, hvor eleverne selv kan vælge, hvilken aktivitet de har lyst til i dag.

Mange af aktiviterne er i fællesskab med mor eller far, hvilket er et bevidst valg fra vores side, da vi tildeler forældrene en stor rolle i at fastholde eleverne motivation til at læse. På læsekuponer er der også lavet et felt, hvor forældrene skal skrive under på, at eleverne har lavet læseaktiviteten.

Aktiviteterne på disse læsekuponer er blandt andet lavet i samarbejde med 5.kl. Hvis du også vil lade eleverne lave deres egne læsekuponer, så kan du også downloade et tomt kuponhæfte, hvor eleverne selv skal skrive deres egne læseaktiviteter.

Den nemmest måde at lave kuponerne på er at print alle arkene ud. Klipse kuponerne sammen med to klips i hver kupon og derefter bruge skolens skæremaskine til at skære tre kuponhæfter ud. 


KLIK HER for at downloade læsekuponerne. 
KLIK HER for at downloade en skabelon til læsekuponerne.


Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.


Kommentarer

Send en kommentar